Op zoek naar de perfecte baan in de zorg?

Ben je opgeleid voor een baan in de zorg en ben je gediplomeerd? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, een nieuwe (bij)baan in de zorg of wil je ‘extra diensten draaien’, extra bijverdienen of ervaring opdoen in een verzorgingshuis of in de thuiszorg naast je huidige baan?

Kom dan langs bij DuoZorg Uitzendbureau! Hét uitzendbureau dat zich volledig heeft gespecialiseerd in de zorg- en welzijnssector. Wij kennen de zorg door en door en we weten hoe belangrijk het is dat jij het naar je zin hebt. Wil je werken op uitzendbasis, werken naast je vaste baan in de zorg of een nieuwe vaste baan vinden? Wij zorgen voor de juiste match.

Wij begeleiden je intensief, zijn oprecht betrokken, weten echt wat jij kunt (diploma’s aantekeningen, werkervaring), welke persoonlijke ambities en welke wensen jij hebt. Bij ons kun je gewoon aangeven waar jij het liefste wilt werken en daar houden wij rekening mee! Wij weten wat werken in de zorg inhoudt en wat dat betekent!

Die ideale 'match' voor jou ook mogelijk maken?

Loop gerust eens bij ons binnen, kijk bij onze vacatures of jouw ideale (bij)baan in de zorg erbij zit, of neem contact op met een van onze matchmakers!