Herintreden

Met veel plezier terug naar de zorg!

In 2018 heeft Marion afscheid genomen van Careyn, na 15 jaar met plezier te hebben gewerkt op verscheidene ondersteunende afdelingen, om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Samen met een collega heeft zij een eigen bedrijf Leef Leuk (www.leefleuk.nl) gestart. Alleen in maart 2020 werden onze werkzaamheden abrupt gestopt door de uitbraak van Corona, we mochten niet meer naar onze klanten toe.

Verpleegkundige

"Omdat ik niet stil kan zitten en de oproep van “extra handen voor de zorg” gezien heb, heb ik mijn oude verpleegkundige diploma van 30 jaar geleden uit het stof gehaald en mij direct aangemeld. Daarnaast ook verscheidene uitzendbureaus benaderd waaronder DuoZorg, voor mij bekende collega’s uit de tijd van Careyn. Dezelfde dag ontving ik al een reactie en was binnen een paar dagen ingeschreven.

Omdat het een tijd geleden is geweest dat ik werkzaam was aan het bed, ben ik gestart in de functie ven helpende plus (niveau 2). Na een paar dagdiensten in verscheidene verzorgingshuizen ben ik gaan werken in het verzorgingshuis in Wateringen. Daar heb ik tot en met de zomer meer dan fulltime en met heel veel plezier gewerkt.

In het najaar 2020 begon door versoepelingen van corona maatregelen mijn eigen bedrijf weer aan te trekken. Toch wilde ik geen afscheid nemen van de collega’s en de bewoners en ben ik nu nog voor een paar uur per week werkzaam via DuoZorg Uitzendbureau in het verpleeghuis. Dat doe ik met heel veel plezier en lol.

Via DuoZorg heb ik zelfs eind vorig jaar mijn theorie- en praktijk examen gedaan zodat ik nu ingezet kan worden in de functie van verzorgende niveau 3!"