Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mij inschrijven?
Je kunt je online inschrijven of reageren op een vacature.

Je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie en verdere instructie.

Onze inschrijvingen vinden op dit moment digitaal plaats. In dit gesprek geef jij jouw persoonlijke wensen voor een baan aan. Wij zorgen voor de beste match. 

Hebben jullie een app waar ik de openstaande diensten kan zien?

Ja, via de app op je mobiel of PC kun jij je voor maximaal 24 uur per week zelf inroosteren op diensten die jou bij jou passen! Wil je meer werken of heb je liever dat wij je inplannen? Dat kan natuurlijk ook!

Kan ik snel aan de slag?

Als je solliciteert, ontvang je vaak dezelfde dag of in ieder geval binnen 2 werkdagen een persoonlijke reactie van ons. Na een telefonische kennismaking gaat de sollicitatieprocedure direct online van start. We plannen zo snel een online inschrijfgesprek. Na dit gesprek en de referentiecheck ontvang jij je arbeidsovereenkomst en alle inloggegevens voor mijnduozorg en onze planningsapp en kun je direct aan de slag!

Wanneer ontvang ik mijn salaris?

Per week ontvang jij je salaris. Via het indienen van jouw declaratie die wekelijks digitaal klaarstaan in 'mijnduozorg' betalen wij wekelijks jouw salaris uit. Na het inleveren van de declaratie kunnen wij je salaris overmaken. De verwerking van de declaratie vindt plaats in de week ná de gewerkte week. Overeengekomen contracturen en eventueel overwerk wordt ook direct uitbetaald.

Kan ik zelf bepalen hoeveel en waar ik werk?

Dat kan zeker, wij houden echt rekening met jouw wensen. 

Kan ik ook vaste uren werken?

Ja dat kan. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid en jouw functie kijken wij samen wat direct mogelijk is. Als je 12 maanden bij DuoZorg Uitzendbureau in dienst bent, dan heb je recht op een passend urenaanbod. Als je een vast urenaanbod accepteert, dan heb je recht op betaling van die vaste contracturen. Je hebt dan natuurlijk ook de plicht om die uren te werken. Wij verwachten dan wel dat jij in dat geval een deel van de feestdagen werkt en dat je je vakanties overlegt met DuoZorg Uitzendbureau. Als je liever niet vast wilt zitten aan een vast aantal uren en aan deze verplichtingen, mag je natuurlijk ook weigeren. Wij gaan graag met jou in gesprek over wat in jouw situatie het best passend is.