COVID-19

30 september 2020

Nu de besmettingen CORONAVIRUS/COVID-19 weer toenemen heeft de zorg EXTRA HANDEN nodig!

Goede zorg en voldoende medewerkers zijn onmisbaar en zo ontzettend waardevol en belangrijk. De vraag naar zorgmedewerkers neemt alleen nog maar toe. 

Wij zoeken ZorgToppers!

Mensen met een zorghart. Werk jij in de zorg, heb je in de zorg gewerkt of volg je een zorg- of geneeskunde opleiding? Dan komen we graag in contact met jou!

Help jij mee onze kwetsbare ouderen te verzorgen en te beschermen?

- Ben jij, of ken jij een (oud) zorgmedewerker?

- Ben je nu niet werkzaam in de zorg maar ben je gediplomeerd Helpende, Verzorgende IG, Verpleegkundige en heb je in het verleden wel in de zorg gewerkt?

- Volg jij op dit moment een zorgopleiding Verzorgende IG, Verpleegkunde of studeer je Geneeskunde? Ben je 2e jaars of heb je jouw zorgstage al doorlopen en wil je nu jouw steentje extra bijdragen aan de zorg?

De zorg kan jouw hulp nu extra hard gebruiken.

Uiteraard zorgen wìj voor jou. Tijdens een intakegesprek (dat zo veel mogelijk via videobellen plaatsvindt) luisteren wij naar jòuw wensen. Bij onze opdrachtgevers zijn voldoende beschermingsmiddelen aanwezig en wordt er conform de richtlijnen van het RIVM en de GGD gewerkt. En als jij aangeeft waar je het liefst wilt werken, zorgen wij daarvoor. Zodat wisselende fysieke contacten beperkt blijven. 

Wij zoeken ZorgToppers voor de regio's Zuid-Holland en Utrecht. Klik op de link/provincie om direct te solliciteren of kijk bij onze vacatures voor een vacature die bij jou past!


#corona#coronahulp #COVID-19#helpende #verzorgendeIG #verpleegkundige