Intraconcern uitzenden

Volledige inlenersbeloning als je bij Careyn werkt

Als wij jou ‘intraconcern’ uitzenden, dat wil zeggen binnen Careyn, dan ontvang jij vanaf 1 januari 2020 de volledige inlenersbeloning uit de VVT-cao. Dat betekent dat je - naast je huidige salaris en toeslagen - ook het volgende krijgt:

  • Opbouw van 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Opbouw van 8% vakantiegeld;
  • 29,67 vakantiedagen op fulltime jaarbasis;
  • Vanaf de 1e werkdag opbouw van het Pluspensioen bij Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten (StiPP), waarbij DuoZorg Uitzendbureau 8% van de premie betaalt en jij als werknemer 4%;
  • Reiskostenregeling conform de VVT-cao, zie bijlage.

Na 12 maanden in dienst recht op een urenaanbod

Als je 12 maanden bij DuoZorg Uitzendbureau in dienst bent, dan heb je recht op een passend urenaanbod. Als je een vast urenaanbod accepteert, dan heb je recht op betaling van die vaste contracturen. Je hebt dan natuurlijk ook de plicht om die uren te werken. Daarnaast verwachten wij in dat geval van jou dat je een deel van de feestdagen werkt en dat je je vakanties overlegt met DuoZorg Uitzendbureau . Als je liever niet vast wilt zitten aan een vast aantal uren en aan deze verplichtingen, mag je natuurlijk ook weigeren. Wij gaan graag met jou in gesprek over wat in jouw situatie het best passend is.

Betere bescherming voor oproepkrachten

Als jij een oproepcontract hebt, dat wil zeggen een uitzendovereenkomst zonder een vast aantal uren, dan word jij vanaf 2020 beter beschermd. Dat komt door de nieuwe regel, die zegt dat als je bent opgeroepen en de opdrachtgever het werk alsnog binnen 4 dagen voor de oproep afzegt, dan krijg je de uren die je stond ingepland gewoon uitbetaald.

Deze informatie kun je ook terug horen via https://youtu.be/b6J4d4P1ZKE