Kirsten

Starten als uitzendkracht bij DuoZorg Uitzendbureau kan ook betekenen dat je een nieuwe vaste baan vindt. Kirsten is in februari 2021 gestart bij DuoZorg UItzendbureau als medewerker klantenservice en per juni 2021 in dienst getreden van de opdrachtgever.

"Ik ben Kirsten. Na de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming heb ik van alles gedaan. Van pedagogisch tot backoffice medewerker en daarna gewerkt in de horeca. Tijdens de lockdown wilde ik een switch maken voor meer zekerheid en meer zelfontplooiing. Zodoende koos ik voor de functie van medewerker klantenservice via DuoZorg Uitzendbureau. Werken met en voor mensen heeft bij mij altijd centraal gestaan.

Door de diversiteit en de afwisseling van de inbound calls maak ik iedere dag een andere werkdag mee. Ik merk dat ik iedere dag leer en mijzelf hierdoor nog beter kan ontwikkelen. Als klantenservice medewerker doen wij een breed frontoffice werkzaamheden. Denk aan vragen omtrent zorg voor de bestaande en nieuwe klanten, vragen omtrent de verzorgingshuizen, het plannen en annuleren van afspraken voor de diëtisten, de administratie van de ledenservice van de opdrachtgever, de administratie voor de afdeling Personenalarmering, de financiële vragen voor de afdeling crediteuren en debiteuren, vragen voor de zorgadministraties extramuraal en intramuraal en de klant informeren over hulpmiddelen die wij via een systeem voor de klant bestellen.

Regelmatig fungeren wij ook als Google of routeplanner voor de ‘verdwaalde’ klant, die wij als organisatie niet kunnen helpen en voor wie wij een oplossing vinden op internet.

Soms krijg ik een klant aan de lijn die enkel belt voor een praatje of gehoord wil worden. Ik kan mij voorstellen dat ten tijde van Corona en vereenzaming de behoefte aan een luisterend oor nog groter is en ik ben blij dat wij er ook voor die klanten zijn!"

Werken via DuoZorg Uitzendbureau naar een vaste baan kan ook, wij helpen je graag!

Wij wensen Kirsten veel plezier in haar nieuwe baan!