Ik speel mee

Meer informatie bekijk onze video: https://www.youtube.com/watch?v=rALgc1AV24s

Zodra je een medewerker van DuoZorg Uitzendbureau bent, kun je meespelen door de app te downloaden in de App Store of in Google Play (DuoZoekt). Je logt in met je gegevens van jouw medewerkersportaal en je kunt van start!                  

Punten Bij DuoZoekt draait het om het aanbrengen van mensen die jij geschikt vindt om voor DuoZorg Uitzendbureau te werken. En daar krijg je punten voor. Concreet betekent dit dat de puntenteller begint te lopen zodra je iemand aandraagt. Je krijgt punten op allerlei manieren en dat houden we allemaal mooi bij in de DuoZoekt-app. In jouw app kun je namelijk precies volgen welke punten je waarvoor hebt verdiend.

Zo krijg je bijvoorbeeld punten als iemand haar/zijn cv opstuurt of als diegene voor een inschrijfgesprek bij DuoZorg Uitzendbureau wordt uitgenodigd. Daarnaast ontvang je ook punten voor elk uur dat één van jouw aangedragen talenten heeft gewerkt. Dat kan dus lekker snel oplopen!

Prijzen (Rewards)

Iedere keer als jij een volgend level in de app bereikt, krijg je binnen een week de prijs die op dat moment bij dat level hoort. De prijs is af te halen op de vestiging of wordt aan je (als dit mogelijk is) toegestuurd. Het zal je verbazen hoe gemakkelijk de eerste levels te bereiken zijn! Leaderboard prijzen moeten altijd opgehaald worden omdat wij je graag persoonlijk willen feliciteren. De Leaderboardprijs moet binnen 1 maand na datum uitslag worden opgehaald anders vervalt het recht daarop.