Handleiding

Handleiding

Stap 1 – Je kunt inloggen met de username en het wachtwoord die je ook voor PoolManagerWeb gebruikt. Als je niet in dienst bent bij DuoZorg Uitzendbureau bel of mail ons dan even voor inloggegevens.

Stap 2 – Als je een leuke ‘Recruit’ hebt gevonden, dan open je de app, druk je op de ‘plus’ en vul je de gegevens in van deze nieuwe DuoZorg’er. Zodra je de gegevens verzendt, krijgt de nieuwe recruit een mailtje met informatie over ons en de volgende stappen. We nemen binnen 2 werkdagen contact op met jouw recruit! De voortgang kun je zien aan het aantal punten dat jij krijgt in de app onder jouw activiteiten. Vergeet niet een selfie te maken van jou en je nieuwe recruit, want ook hiervoor krijg je extra punten.

Stap 3 – Check! Je punten stromen binnen!  Je kunt in de app zien hoeveel punten je hebt verzameld en hoeveel je nog nodig hebt om naar het volgende level te gaan. Je kunt ook zien waarvoor je de punten hebt gekregen en welke speciale levels (met punten) je hebt vrijgespeeld.

Stap 4 – Elke 3 maanden roepen we een Top 3 periodekampioen uit! Je ziet je eigen kansen in het Leaderboard. Je zult zien hoe gemakkelijk je de eerste levels binnentikt….met de bijbehorende prijzen!

Veel plezier met DuoZoekt!

 

Meer informatie kun je ook vinden in jouw medewerkersportaal (incl. handleiding)